Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ga Balotelli toppkarakter i senga - nå ber hun ham telle dager

Eks-prostituerte Jennifer er gravid, men sier flere kjendiser bør være nervøse.

VENTER BARN I DESEMBER: Jennifer Thompson har fortalt villig om sine sexopplevelser med fotballstjerner som Wayne Rooney og Mario Balotelli. Nå hevder hun at sistnevnte kan være faren til barnet hun venter i desember. Foto: Stella Pictures
VENTER BARN I DESEMBER: Jennifer Thompson har fortalt villig om sine sexopplevelser med fotballstjerner som Wayne Rooney og Mario Balotelli. Nå hevder hun at sistnevnte kan være faren til barnet hun venter i desember. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Mario Balotelli krevde farskapstest da eks-kjæresten Raffaella Fico i sommer annonserte at hun var gravid med City-spissens barn.

Nå må han muligens gjennom samme prosess igjen - etter å ha blitt pekt ut som én av fem potensielle fedre til barnet kjendis-prostituerte Jennifer Thompson (23) bærer på.

Thompson lagde skandale da hun før VM i 2010 hevdet hun hadde solgt sex til Wayne Rooney flere ganger. Saken ble ikke bedre for United-angriperen av at det hele skjedde mens kona Colleen var gravid i femte måned.

Tidligere i år innrømmet Balotelli at også han hadde hatt et «kortvarig forhold» til Thompson - et forhold hun selvsagt også har snakket villig om til media. Blant annet fikk den eksentriske italieneren karakteren 9,5 av 10 for sine prestasjoner i senga.

Men det kan altså bli en mager trøst for Balotelli.

INNRØMMET FORHOLDET: I april innrømmet Mario Balotelli et kortvarig forhold til Jennifer Thompson. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS
INNRØMMET FORHOLDET: I april innrømmet Mario Balotelli et kortvarig forhold til Jennifer Thompson. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS Vis mer

Thompson har termin 25. desember, som innebærer at hun ble gravid midt i mars. Balotellis innrømmelse av forholdet kom i starten av april.

Men 23-åringen hevder fire andre menn også kan være far til barnet, deriblant kortvokste Josh Bennett, som måler 1,34 meter på strømpelesten. Bennett er mest kjent for å ha spilt i Harry Potter-filmene.

- Hvis de teller dager, vet de det. Mario og Josh bør kanskje være bekymret - de blir nødt til å regne, sier Thompson til Daily Mail.

Hun betegner natten med Bennett som en stor tabbe fordi det bare var en «one night stand». Forholdet til Balotelli, som hun skal ha møtt fem ganger over en periode på seks uker, har hun derimot bare pene ord å si om.

- Mario har en fantastisk kropp og vet hvordan han skal tilfredsstillle en kvinne, sa hun i april.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media