Ga beskjed i natt

Erling Braut Haaland tok ingen tidlig kveld før Champions League-finalen. Rett etter midnatt sendte han ut en beskjed til sine 31 millioner følgere på Instagram. Slik analyserer John Arne Riise situasjonen rundt stjerna.

DAGEN HAR KOMMET: Erling Braut Haaland og Manchester City spiller mot Inter i kveld. Foto: NTB
DAGEN HAR KOMMET: Erling Braut Haaland og Manchester City spiller mot Inter i kveld. Foto: NTB Vis mer
Publisert
  • Manchester City - Inter, klokka 21.00 lørdag

ISTANBUL (Dagbladet): Et bilde forteller mer enn tusen ord, heter det. Dette kan Erling Braut Haaland (22) ha tenkt da han la ut et bilde på Instagram rett over midnatt, tyrkisk tid.

På bildet passerer han et motiv av Champions League-pokalen. Beskjeden han ga til verden i natt er ikke til å ta feil av:

«Så nære er vi, folkens. Vi skal bare gjøre jobben vår først.»

Haaland virker rolig og harmonisk før Champions League-finalen klokka 21.00 i kveld. Og det er nok det beste - i et kokende Istanbul. Biltrafikken framstår som rabiat fra morgen til kveld.

- Jeg tror han har ventet på dette øyeblikket siden han signerte, sier John Arne Riise til Dagbladet.

- Nå har han sjansen. Ikke bare til å ta Champions League, men The Treble. Det virker som om han har full kontroll på nervene. Jeg tror han bare slapper av og prøver å glede seg til kampen.

Riise var i nøyaktig samme situasjon med Liverpool i 2005. Også den gang gikk kampen på Atatürk Olympic Stadium i Istanbul. Oppgjøret mot Milan er kåret til tidenes Champions League-finale.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer