Ga bort 12'ern i Dagbladet

Det kan lønne seg å følge tipsene til Jon Sagbakken.

- Gratulerer!

- Å?

- Ja, du har ikke fått det med deg?

- Hva da?

Jon Sagbakken har, utrolig nok, ikke fått med seg helgas store tippenyhet. Dagbladets tippemann, som daglig legger ut sine vurderinger på Dagbladet.no, prikket som eneste ekspert inn 12 rette på tippekupongen i helga. Når nyheten går opp for Jon, må han ta noen summesekunder.

- Så kult da!

Ja, det er jo det. Men spørsmålet alle landets tippere stiller seg, er jo om Jon tipper selv.

- Nei, tipping har jeg ikke drevet med på seks-sju år. Etter mitt skjønn er det å tippe tolv fotballkamper og tro at du skal klare det utopisk.

- Men hvor mange tolvere har du tatt i løpet av karrieren?

- Mange tolvere skal jeg ikke påberope meg. Definitivt ikke. Jeg er mer en som går lit etter uventede ting. For 15 år siden hadde jeg en ellever som ga meg 25 000 kroner. Det gir jo et lite bilde av hvordan strategien er. At det bare ble 3490 kroner denne gangen, har noe med at både Arsenal, Chelsea, United og Liverpool vant.

- Har du et generelt tips til Norges tippere?

- Fange god odds og spille! Det betyr å spille mot lag som har overprestert. Everton, Watford og Vålerenga er gode lag å tippe mot nå. Jeg sier ikke at Vålerenga skal tape mot Tromsø, men de har gjort det veldig bra nå og da er oddsen ofte litt feil.

Og videre:

- Du får ikke 2,70 på Reading borte mot Watford om to uker. Watford er et lag som har overprestert i 1. divisjon og bør helt klart spilles mot. Everton begynner vel nedturen allerede i ettermiddag mot Portsmouth.

Her finner du Jons oddtips!

MASSE PENGER: Det kan bli mange penger av å tippe mot formlagene, mener Jon Sagbakken.