Ga Cardiff-ansatt kallenavn etter Saddam Husseins fetter

Nye anklager mot skandaletreneren Malky Mackay.

KONTROVERSIELL: Tidligere Cardiff-trener og nåværende Wigan-sjef Malky Mackay figuerer nok en gang på forsidene av Daily Mail. Nå er det klubbens tidligere rekrutteringssjef, Alisher Apsalyamov, som klager inn manageren etter å ha oppdaget at han ble kalt «kjemiske Ali». Foto: AFP/Carl Court.
KONTROVERSIELL: Tidligere Cardiff-trener og nåværende Wigan-sjef Malky Mackay figuerer nok en gang på forsidene av Daily Mail. Nå er det klubbens tidligere rekrutteringssjef, Alisher Apsalyamov, som klager inn manageren etter å ha oppdaget at han ble kalt «kjemiske Ali». Foto: AFP/Carl Court. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For to uker tok Wigans styreleder Dave Whelan den kontroversielle beslutningen å gi rasisme-etterforskede Malky Mackay en ny sjanse i managerstolen.

Etterforskningen har pågått i snart tre måneder uten resultat, men har nå fått ny giv etter at enda en Cardiff-ansatt har klaget inn duoen Mackay og Ian Moody.

Kazakhstanske Alisher Apsalyamov, en nær venn av Vincent Tan som arbeidet i klubben, ble av de to kalt for «kjemiske Ali» - et kallenavn Saddam Husseins fetter hadde, ifølge Daily Mail.

Ny klage Denne nye klagen på den skotske treneren, gir et nytt vindpust i etterforskningen av ham som allerede har pågått i tre måneder.

Den tidligere Cardiff-trenerens telefon har blitt konfiskert av klubbens private etterforskere, og det er nettopp der Alisher Apsalyamov skal ha sett at han ble kalt «Kjemiske Ali».

Grunnen til at Apsalyamov reagerte så sterkt, er at det var kallenavnet Saddam Husseins fetter Ali Hassan al-Majid. Han var en militærleder som var kjent for å bruke kjemiske våpen i kampen mot sine motstandere.

Apsalyamov er ikke lenger Cardiff-ansatt, ettersom han slet med å få arbeidsvisum i England.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer