Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ga Eva (41) full støtte. Nå etterforskes hun av FA

Skriver britisk avis.

ETTERFORSKES: Heather Rabbatts (innfelt) etterforskes av FA etter at hun støtte Eva Carneiro offentlig, skriver The Times. Foto: BPI/AFP
ETTERFORSKES: Heather Rabbatts (innfelt) etterforskes av FA etter at hun støtte Eva Carneiro offentlig, skriver The Times. Foto: BPI/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Chelseas dårlige sesongstart ble preget av bråket rundt klubblegen Eva Carneiro (41).

En av de som gikk ut og støttet Chelsea-legen var Heather Rabbatts (59), som sitter i styret i Det engelske fotballforbundet (FA). Nå etterforskes hun av egen organisasjon for nettopp det og kan i verste fall miste plassen i styret, skriver The Times (krever innlogging).

Rabbatts var nemlig kritisk til at FA frikjente Jose Mourinho etter anklagene om at han skal ha refset Carneiro tidlig denne sesongen, og prosessen i forkant. For ingen vitner, heller ikke Carneiro, skal ha fått forklare sin versjon overfor FA.

Rabbatt skal ifølge Daily Mail etterforskes for brudd på de etiske reglene som foreligger hos en FA-representant.

Ifølge samme avis er Rabbatts utdannet advokat, og er akkurat nå det eneste kvinnelige og fargede medlemmet i FA-styret i organisasjonens 152-årige historie.

Hovedpersonen selv har ikke vært å se på Chelsea-benken siden første seriekamp. Og hun har holdt seg relativt stille, men denne måneden kunne hun rasende fortelle at FA ikke hadde bedt om hennes versjon i saken.

- Jeg fant ut at FA etterforsket hendelsen som skjedde 8. august gjennom pressen. Ikke på noe tidspunkt har jeg blitt kontaktet av FA med en forespørsel om å få min versjon av saken, skrev Carneiro i en pressemelding.

Mourinho skal ha ropt «filha da puta» - noe som betyr «datter av ei hore» - under situasjonen som oppsto i august.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!