Haaland med Hauge-anbefaling:

- Gå for det!

I et intervju med CBS Sport avslører Jens Petter Hauge at han rådførte seg med Haaland før overgangen til AC Milan.

KOMPISER: Erling Braut Haaland og Jens Petter Hauge er gode kompiser både på og utenfor fotballbanen. Foto: Svein Ove Ekornesvg / NTB
KOMPISER: Erling Braut Haaland og Jens Petter Hauge er gode kompiser både på og utenfor fotballbanen. Foto: Svein Ove Ekornesvg / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da Jens Petter Hauge i sommer byttet ut Bodø med Milano rådførte han seg med Norges nye superstjerne Erling Braut Haaland.

Det avslører Hauge i et intervju med nettstedet CBS Sports.

Haaland anbefalte Hauge å droppe tilbudet fra Belgia og heller vente på et bedre tilbud.

- Da vi snakket etter kampen mot AC Milan i sommer så fortalte Haaland meg at jeg måtte gå for det. Han sa at det å spille for en klubb som Milan ville være vanskelig, men at han trodde jeg ville gjøre det bra, fortalte Hauge til CBS Sport.

Det valget har vist seg å være et godt valg for Hauge som har levert flere gode prestasjoner for Milan etter overgangen fra Bodø.

Zlatan-spøk

Hauge snakker varmt om legendene han får trene med i Milan og spesielt den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic. Han forteller at svensken løfter nivået både på treningsfeltet og i kamper. Lynvingen forteller også en historie fra trening der han selv hadde kommet inn i garderoben med en ny hatt.

- Da spurte Zlatan om jeg hadde begynt å jobbe som pizzabud, sier Hauge.

Hauge forteller at han liker når medspillere kan ha det gøy med hverandre og at han og Zlatan har god kjemi utenfor banen fordi begge enkelt kan kommunisere på norsk og svensk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer