Ga Gjert klar beskjed

Narve Gilje Nordås viste muskler igjen - og imponerer under Gjert Ingebrigtsens vinger.

I STORSLAG: Narve Gilje Nordås vant 3000m under Trond Mohn Games i friidrett på Fana Stadion i Bergen. Foto: Geir Olsen / NTB
I STORSLAG: Narve Gilje Nordås vant 3000m under Trond Mohn Games i friidrett på Fana Stadion i Bergen. Foto: Geir Olsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Narve Gilje Nordås (24) imponerte stort da han løp en sisterunde på 53-tallet og banket til med seier og en vinnertid på 7.43,94 på 3000 meter under Trond Mohn Games i Bergen lørdag kveld.

- Det er en super, super sisterunde. Jeg er spent på hva han kan gjøre i et 1500 meter-felt hvor han blir pakket godt inn og dratt med. Da tror jeg VM-kravet sitter, utbrøt NRK-kommentator Jann Post på direkten.

- Den sisterunden er solid. Dette er oppbyggende for selvtilliten hans, supplerte kollega Vebjørn Rodal.

Etterpå ga han klar beskjed til sin trener Gjert Ingebrigtsen:

- Jeg hadde ganske høy selvtillit før jeg kom hit. Gjert må få meg ned på jorda igjen, ellers så jorder han meg. Det er det viktigste for ham nå. Nå må vi roe oss ned og ikke bli for høye på oss selv, sier Gilje Nordås til NRK etter løpet.

- Det gikk sakte i starten. Basert på åpningsfarten er det en god sluttid, påpeker han.

Om VM-kravet på 1500 meter - som han nesten tok i belgiske Oordegem forrige helg - sier han:

- Jeg skal ikke være kjepphøy, men jeg tror det bør være plankekjøring, hvis jeg får et bra felt. Jeg tror det. Jeg har det inne, hvis jeg får det riktige feltet, sier 24-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer