«Gå og ta noen piller. Dra til helvete og dø, din taper.»

Paul Gascoigne fortvilet etter SMS fra stesønnen.

(Dagbladet.no): Paul Gascoigne (38) hadde en imponerende fotballkarriere for Tottenham, Lazio og det engelske landslaget. Men livet han har ført etter fotballkarrieren har ført ham inn i en rekke personlige kriser.

Nå forteller han om hvordan han mistet kontakten med stesønnen Mason (15) og stedatteren Bianca (18). «Gazza» og barnas mor Sheryl gikk fra hverandre for hittil siste gang i 2003, etter at de hadde vært sammen siden 1991.

Stebarna har fortalt at Gascoigne har slått dem og ikke vært noen god far for dem. Det tilbakeviser «Gazza» på det sterkeste. I stedet går han til angrep på sin 15 år gamle stesønn.

«Gå og ta noen piller. Dra til helvete og dø, du er en taper», het det i en SMS som Mason sendte sin stefar etter det endelig samlivsbruddet med Sheryl.

«Gazza» svarte med å bytte telefonnummer, slik at barna han har vært far for i 15 år ikke lenger kan få kontakt med ham.

- Jeg har byttet telefonnummer nå. Jeg vil ikke se flere tekstmeldinger fra dem. Jeg ser ikke lenger på dem som mine egne barn, sier Paul Gascoigne til the Mirror.

Før han snakker ut om hvilken far han var for barna.

- Jeg brukte 10 000 pund på å kjøpe diamantsmykker til Mason og jeg har kjøpt en ny Renault til Bianca, sier Gascoigne.

Han brukte også sitt vennskap med Harrods-eier Mohammed al Fayed slik at Bianca kunne få en jobb i verdens mest kjente kjøpesenter.

Gascoigne bruker intervjuet i Mirror til å forsvare seg mot voldsanklagene som har kommet mot ham og skryte av sine meritter som stefar. I tillegg angriper han ekskona Sheryl og mener det er hennes feil at stebarna har blitt vendt mot ham.

Men han kommer også med innrømmelser.

- Jeg innrømmer at jeg ikke alltid har vært drømmepappaen. Sheryl og jeg skulle alltid gå fra hverandre og jeg var ikke så mye sammen med dem som jeg ønsket. Jeg gjorde imidlertid så godt jeg kunne, forteller den tidligere fotballstjernen.

Gascoigne har nå så vidt begynt sin karriere som fotballmanager for et lag fra lavere divisjoner i Portugal. Han håper nå å få orden på livet sitt etter det offentlige oppgjøret med stebarna og ekskona Sheryl.

- Noen av spillerne her var jo babyer da jeg spilte VM. Men jeg har bestilt et lass med gamle videoer med meg, så kanskje de kan lære noe, sier «Gazza» fra treningsfeltet i Portugal.

IKKE LENGER KONTAKT: Paul Gascoigne og Sheryl gikk fra hverandre i 2003. Nå har den bitre striden mellom Sheryls barn fra et tidligere forhold og Paul Gascoigne blitt offentlig. På Sheryls arm sitter det tidligere parets felles barn Regan (nå åtte år).