Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ga omstridt verdensmester sjansen i jakten på årets første scoring, uten at det hjalp

Sarpsborg 08 står fremdeles uten mål.

JEVN DUELL: Det endte 0-0 mellom Patrick Mortensens Sarpsborg 08 og Sogndals Bjørn Inge Utvik.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
JEVN DUELL: Det endte 0-0 mellom Patrick Mortensens Sarpsborg 08 og Sogndals Bjørn Inge Utvik. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• S08 - Sogndal 0-0

(Dagbladet): Alexy Bosetti (22) kom til Sarpsborg 08 i januar med en imponerende CV. I 2013 ble franskmannen juniorverdensmester sammen med superstjerner som Juventus' Paul Pogba og Chelseas Kourt Zouma.

I Frankrike er imidlertid Bosetti omstridt etter flere kontroversielle episoder, inkludert beskyldninger om å ha gjort en antisemittisk hilsen etter en kamp for Nice for to år siden.

Nå er Bosetti på plass i Norge, på utlån fra klubben han har spilt 75 Ligue 1-kamper for. Mot Sogndal fikk 22-åringen tippeligadebuten sin et kvarter før slutt på stillingen 0-0. Med bare sekunder igjen av det fysisk tøffe oppgjøret hadde Bosetti også to gode muligheter til å bli matchvinner, uten å lykkes.

Misfornøyd Bakke Sarpsborg 08-trener Geir Bakke erkjenner at laget hadde nok sjanser til både å score lagets første mål og ta deres første seier denne sesongen.

Derfor var han ikke fornøyd med nok en kamp uten nettkjenning.

- Vi burde puttet. Vi er mye inne i boksen til Sogndal, men vi er ikke skarpe nok. Vi må være mer distinkte for å klare å utnytte mulighetene. I dag skaper vi nok, så da begynner vi å snakke litt om marginer, sier Bakke til TV 2.

- Dere har mange nye spillere. Føler du laget setter seg mer og mer?

PÅ LÅN FRA NICE: Alexy Bosetti skal i utgangspunktet være i Sarpsborg frem til sommeren. Foto: Scanpix
PÅ LÅN FRA NICE: Alexy Bosetti skal i utgangspunktet være i Sarpsborg frem til sommeren. Foto: Scanpix Vis mer

- Ja, det gjør jo det. I dag syns jeg vi har gode perioder som vi skal ta med oss, men vi er ikke fornøyde med å stå med to poeng etter tre kamper. Vi har ikke scoret enda, så det skal vi jobbe med.

- Vi kunne hatt ni poeng Navnebror og Sogndal-sjef Eirik Bakke var glad for at hans menn holdt nullen for andre gang på rad. Etter tre kamper står hvittrøyene nå med fire poeng.

Det er brukbart, men Bakke mener det fort kunne sett annerledes ut.

- Du kan si fire poeng er en god start, men vi må se litt bak resultatene også. Vi kunne tatt ni poeng, sier Bakke til TV 2.

- Det var en slitekamp. Sarpsborg fikk ikke til så mye, men litt mer enn de burde i andre omgang. Vi blir litt for lave, men vi er på bortebane. Jeg tror vi skal ta med oss det ene poenget, sier Bakke.