Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ga Ronaldo rødt kort, blir selv straffet

Får ikke dømme kamper på en måned.

STRAFFES: Den spanske dommeren Miguel Ayza som ga Cristiano Ronaldo det røde kortet i helgen, får ikke dømme kamper på en måned, ifølge radiostasjonen Cadena Cope. Foto: REUTERS/Vincent West/NTB Scanpix
STRAFFES: Den spanske dommeren Miguel Ayza som ga Cristiano Ronaldo det røde kortet i helgen, får ikke dømme kamper på en måned, ifølge radiostasjonen Cadena Cope. Foto: REUTERS/Vincent West/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den spanske dommeren Miguel Ayza som ga Cristiano Ronaldo det røde kortet i helgen, får ikke dømme kamper på en måned, ifølge radiostasjonen Cadena Cope.

Ifølge Det spanske forbundets tekniske komité var det røde kortet feilaktig tildelt. Onsdag ble likevel Ronaldo utestengt i tre kamper. Den avgjørelsen har Real Madrid anket, og utestengelsen av Ayza kunne vært et bra kort for hovedstadsklubben med tanke på å få redusert straffen.

Anken ble imidlertid ikke tatt til følge, og Ronaldo må dermed sone tre kampers karantene.

Ved siden av en måneds pause fra kamper får ikke dommeren lov til å dømme flere kamper som Real Madrid spiller denne sesongen.

(NTB)

Hele Norges coronakart