TIL NORGE: Bobby Madley flytter til Norge og sin norske kjæreste ifølge britiske Daily Mail. Foto: NTB scanpix
TIL NORGE: Bobby Madley flytter til Norge og sin norske kjæreste ifølge britiske Daily Mail. Foto: NTB scanpixVis mer

Tidligere Premier League-dommer Bobby Madley flytter til Norge

Ga seg mystisk fra Premier League - nå flytter han til Norge

Den tidligere Premier League-dommeren Bobby Madley har bestemt seg for å flytte til Norge ifølge britisk avis.

Det kom som en stor overraskelse da Premier League-dommer Bobby Madley nylig valgte å trekke seg fra stillingen som dommer i den øverste divisjonen.

I stedet kommer 32-åringen til å flytte til Norge, hevder den britiske avisa Daily Mail.

Madley har norsk kjæreste og nå skal han altså ønske å relokalisere til hennes hjemland.

Overfor TV 2 bekreftet dommersjef Terje Hauge at Madley har sendt en henvendelse til dem for å høre om muligheten for at han kan bli en del av det norske dommermiljøet.

- Vi har fått en henvendelse som kan bekrefte at han skal til Norge. Vi har snakket med ham én gang, og vi er enige om å holde kontakten. Han flytter i løpet av høsten. Når han er på besøk, skal vi ha gode samtaler med ham. Dersom han er motivert til å bli en del av miljøet vårt, er han velkommen, sier Hauge til TV 2.

Det var i forrige uke at det ble kjent at den tidligere toppdommeren ikke lengre var ansatt av PGMOL, organisasjonen hvor dommerne for den organiserte proffotballen i England er samlet.

Avgangen kom som et sjokk og uten noen forklaring på hvorfor Madley trakk seg, annet enn «en forandring i hans personlige omstendigheter».

32-åringen har dømt 91 Premier League-kamper og i fjor ble han utnevnt til FIFA-dommer, noe som betød at han kunne europacup- og landskamper. Han ledet også fjorårets Community Shield-oppgjør mellom Arsenal og Chelsea.

Han dømte 18 kamper forrige sesong, og delte ut 51 gule kort og to røde kort i løpet av sesongen, men fikk mye kritikk underveis i sesongen for å være i for dårlig form.