NFL

Ga seg og ble eiendomsmegler - i natt storspilte han for den regjerende mesteren

 Quarterback Trevor Siemian innfridde da Broncos vant sesongpremieren.

LEVERTE: Quarterback Trevor Siemian (t.h.) har tatt på seg en enorm oppgave med å fylle Peyton Mannings sko. I natt leverte han for Broncos mot Carolina Panthers. Foto: Dustin Bradford / Getty Images / AFP
/ NTB Scanpix
LEVERTE: Quarterback Trevor Siemian (t.h.) har tatt på seg en enorm oppgave med å fylle Peyton Mannings sko. I natt leverte han for Broncos mot Carolina Panthers. Foto: Dustin Bradford / Getty Images / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tittelforsvarer Denver Broncos innledet NFL-sesongen slik den forrige sluttet, med seier over Carolina Panthers. Quarterback Trevor Siemian viste seg å holde mål.

Graham Gano hadde sjansen til å gi Panthers revansj for tapet i Superbowl i februar, men hans trepoengspark fra 50 yards fire sekunder før slutt gikk utenfor.

- Jeg trodde jeg skulle greie det. Det var leit, men det skal ikke få ødelegge sesongen min, sa Gano, som faktisk traff i første forsøk. Da hadde imidlertid Broncos bedt om timeout rett før han sparket.

Trevor Siemian, som prøver å lykkes med NFL-versjonen av å hoppe etter Wirkola, gjorde en solid jobb. Han har overtatt jobben til superstjernen Peyton Manning, som la opp etter finaleseieren i februar.

To av Siemians pasninger havnet i motstanderhender, men han lot seg ikke affisere og bidro til å vende kampen etter at gjestene ledet 17-7 halvveis. Han løp inn ett touchdown leverte en viktig touchdownpasning til C.J. Anderson i siste periode.

«Som ventet»

- Han var like rolig og kontrollert som vi ventet, sa Anderson om den tidligere nesten helt ukjente 24-åringen.

Siemian var rangert som 22. beste quarterback i NFL-draften i 2015 og trodde ikke at han ville bli valgt. Han hadde skaffet seg jobb som eiendomsmegler, men Broncos hadde sett noe i ham og endret livet hans. Han var den 250. spilleren som ble valgt, og den siste quarterbacken.

Han var tredjevalg i sin første proffsesong, men fikk likevel en superbowlring.

Da Manning la opp og reserven Brock Osweiler forsvant til Houston Texans, hentet klubben Mark Sanchez som erstatter. Han ble en stor skuffelse, og for en drøy uke siden ble Siemian utropt til klubbens førstevalg.

Tåler mye

Han er den første quarterback som har startet en sesong for den regjerende superbowlmesteren uten å ha kastet en NFL-pasning i karrieren.

Siemian traff med 18 av 26 pasningsforsøk og noterte 178 pasningsyards.

- Vi har et kjempelag, et lag som tåler mye motgang. Det så dere i dag, sa den unge quarterbacken.

Panthers-quarterback Cam Newton hadde som Siemian en TD-pasning og ett TD-løp, men han fikk også mye juling av det sterke Denver-forsvaret.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer