Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ligacupen

Ga spiller huden full

Ole Gunnar Solskjær til Jesse Lingard: - Mist ballen en gang til og du blir for helvete tatt av banen.

UTE AV LIGACUPEN: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United slo byrival City 1-0. Men det holdt ikke til ligacupfinale. City vant 3-2 sammenlagt. Foto: NTB scanpix
UTE AV LIGACUPEN: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United slo byrival City 1-0. Men det holdt ikke til ligacupfinale. City vant 3-2 sammenlagt. Foto: NTB scanpix Vis mer
  • Manchester City - Manchester United 0-1 (3-2 sammenlagt)

ETIHAD STADIUM (Dagbladet): Det ble ingen ligacupfinale for Ole Gunnar Solskjær og Manchester United i går kveld. Laget vant 1-0 på Etihad Stadium. Men over to kamper i semifinalen ble det 3-2 til Manchester City sammenlagt.

En av de store snakkisene etter kampen i går, var TV-bilder av Solskjær som spredte seg på nettet. Det var ikke så lett å fange opp under direktesendingen til Viasport. I alle fall ble det ikke kommentert der.

Men spilt av flere ganger viser bildene et voldsomt raseriutbrudd hos Solskjær. Direkte oversatt til engelsk sier han til midtbanespiller Jesse Lingard:

- Lose the ball one more time and you are fucking off. Come on.

Eller på norsk:

- Mist ballen en gang til og du blir for helvete tatt av banen. Kom igjen.

Lingard hadde slett ikke dagen. Da han ikke traff medspiller i det 58. minutt, fikk City en glimrende mulighet til å kontre. Ballen endte hos Raheem Sterling, men han skjøt over.

Rett etterpå fanget et TV-kamera inn Solskjær og tiraden hans mot Lingard. Bildene rullet over norske skjermer mens Viasport-kommentatorene Roar Stokke og Lars Tjærnås fokuserte på Sterlings elendige statistikk mot United.

Sju minutter etter utblåsningen ble Lingard tatt av banen. Solskjær tok et godt tak rundt ham, men det var åpenbart at spilleren ikke hadde dagen.

På pressekonferansen etter kampen svarte nordmannen følgende på utbruddet mot sin egen spiller:

- Ah, det var bare et opphetet øyeblikk. En gang iblant når du mister ballen, må du prøve å spille den mer.

Solskjær var i det store og hele fornøyd med laget i går kveld. For andre gang på seks uker slo det City på Etihad Stadium. Manageren var uenig i det første gule kortet til målscorer Nemanja Matic. Han fikk et til og ble utvist.

- Ødela det sjansen for å gå til finalen?

- Vi hadde våre sjanser. Naturligvis ble det vanskeligere etter dette. Men jeg vil ikke snakke for mye om dommeren. Jeg vil snakke om spillerne og holdningene deres. Om hvor langt de har kommet. De har kommet hit og slått Manchester City to ganger på seks uker. Fantastisk, sier Solskjær.

Lørdag venter Wolverhampton på Old Trafford. Spørsmålet er om den nye spilleren, Bruno Fernandes, får sine første minutter.

Manchester City møter Aston Villa i ligacupfinalen 1. mars.

TRENINGSPROGRAM: Den tidligere Manchester United-stjerna Pratrice Eva vekker nå oppsikt med sin nye karrierevei. Video: @patrice.evra Vis mer