Ga to gule kort på én gang

Begge feil idømt.

(Dagbladet.no): Søndag gjorde den tyske fotballdommeren Thomas Metzen sitt ytterste for å skrive seg inn i historiebøkene.

I den tv-sendte andre bundesligakampen mellom Mainz og St.Pauli delte Metzen like gjerne ut to gula kort på en gang. Og ikke uten teatralsk styrke.

Mainz-spilleren Miroslav Karhan tok et raskt frispark like før pause, og dundret ballen rett i beina på Florian Bruns. Bruns gikk ned for telling, og dommer Metzen kom styrtende til.

Etter litt dytting og diskusjon fikk Metzen stilt opp de to spillerne foran seg, stakk en hånd i hver av brystlommene sine, og ga begge gult kort i en kontant bevegelse.

Begge kortene var både strenge og sannsynligvis helt feil idømt.

Den noe utradisjonelle kortutdelingen er allerede i ferd med å bli en Youtube-favoritt, og det er ikke bare de mer enn 200 000 seerne der som er imponerte over Metzen.

På tv-bildene kan du se minst en Mainz-spiller som gliser åpenlyst av dommeren, og St.Pauli-trener Holger Stanislawski var minst like imponert.

- Det der var som ville vesten, sier han ifølge Bleacher Report.

ÉN. OG TO: Thomas Metzen hadde med seg gule kort i hver av brystlommene og fikk heldigvis bruk for dem samtidig.
ÉN. OG TO: Thomas Metzen hadde med seg gule kort i hver av brystlommene og fikk heldigvis bruk for dem samtidig. Vis mer

Kampen endte forøvrig 2-2, og Mainz topper fremdeles tabellen.

Ga to gule kort på én gang