Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ga Watford rundjuling

Fullt nedrykksdrama med en runde igjen.

HERJET: Raheem Sterling og City ga Watford liten sjanse tirsdag kveld. Foto: Adrian Dennis/Pool via AP
HERJET: Raheem Sterling og City ga Watford liten sjanse tirsdag kveld. Foto: Adrian Dennis/Pool via AP Vis mer
  • Watford - Manchester City 0-4 (0-2)

Watford hadde tirsdag kveld mulighet til å gjøre en ende på nedrykksdramaet, men gikk inn i kampen mot Manchester City som alt annet enn favoritter.

En seier ville sikre videre Premier League-spill. I stedet lever nedrykksdramaet i beste velgående med bare en kamp igjen å spille.

Raheem Sterling var strålende mot Watford tirsdag. Først sendte han City i ledelsen med ei kanonkule fra 12 meter, før han ble felt i 16-meteren og selv satte straffesparket sekunder seinere.

- Vi var mer aggressive i dag. Jeg sa før kampen at vi måtte være oss selv. Vi kan spille bedre eller verre, men det er et minimum å vise lyst og lidenskap, og det gjorde vi dag, sa City-manager Pep Guardiola til Sky Sports etter kampen.

Dette gjør nå at Joshua Kings Bournemouth må krysse fingrene for at Watford taper i sin siste kamp, mens de selv må slå Everton for å overleve. Da ender de nemlig på lik poengsum, og den som har scoret flest mål blir i Premier League.

Aston Villa møter for øvrig Arsenal klokka 21.15. De trenger sårt tre poeng om drømmen om Premier League-spill neste sesong skal holde.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!