<strong>I FRONT:</strong> Gabriel Rasch (t.v.) og Kurt Asle Arvesen i front av feltet under sykkel-VM i København sist helg. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix
I FRONT: Gabriel Rasch (t.v.) og Kurt Asle Arvesen i front av feltet under sykkel-VM i København sist helg. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix Vis mer

«Gabba» Rasch kan bli lagkamerat med Contador

- Ja, jeg har snakket med Bjarne Riis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Proffsyklist Gabriel Raschs dager i Garmin-Cervélo-laget synes talte etter endt sesong, men Bjarne Riis skal være interessert i Holeværingen, skriver procycling.no.

I så fall kan Rasch bli en av Alberto Contadors hjelpere.

- Det stemmer at jeg har snakket med Bjarne Riis, innrømmer Rasch i et intervju med procykling.no.

I det danske laget til Riis kan han få en rolle i lagets klassikersatsing.

- Jeg blir nok en del av klassikerlaget til Saxo Bank. Det tror jeg vil passe meg fint. Dessuten vil jeg tro at jeg har en del lære de yngste rytterne om hvordan de hjelper lagkapteinen på beste mulig måte, sier Rasch.

Thor Hushovd forlater Garmin-Cervélo og skal sykle for BMC neste sesong. Derfor er det lite trolig at Rasch vil få noen ny kontrakt med det amerikanske laget.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer