Nedrykksdramaet i Premier League

Gabbiadini fikk Southampton på trygg grunn

Charlie Austin misset og misset, men Manolo Gabbiadini dukket opp på en retur og ga Southampton 1-0-seier mot Swansea i tirsdagens nedrykksdrama.

VIKTIG: Manolo Gabbiadini scoret Southamptons seiersmål. I praksis har klubben nå berget plassen i Premier League. Foto: Reuters/Peter Cziborra
VIKTIG: Manolo Gabbiadini scoret Southamptons seiersmål. I praksis har klubben nå berget plassen i Premier League. Foto: Reuters/Peter Cziborra Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Med borteseieren har Southampton i praksis berget plassen i Premier League takket være tre poengs forsprang og overlegen målforskjell i forhold til Swansea.

For West Bromwich Albion er håpet om ny kontrakt ute etter at det ble en vinner i Sør-Wales. Swansea har fortsatt et lite håp, men det kan knuses allerede onsdag dersom Huddersfield tar poeng mot Chelsea onsdag.

Det var et hjørnespark fra venstre som banet vei for Southamptons vinnermål i det 72. minutt. Ballen ble slått mot lengste stolpe og nikket tilbake i feltet. Oriol Romeu sendte den videre til Austin, som prøvde seg med en liggende volley.

Ballen ble klarert nesten på streken, men ikke lenger enn til Gabbiadini, som var våkent frampå og banket ballen i nettet via både keeper og en forsvarsspiller.

Nerver

Begge lag var tydelig fulle av nerver i skjebnekampen, og det var lite konstruktivt spill å se foran to sett supportere nesten like forknytt nervøse som spillerne. Ballen ble for det meste lempet langt framover, og det ble knapt skapt sjanser i første omgang.

De beste mulighetene hadde gjestene fra sørkysten, ved spissen Charlie Austin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer