Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gabriel Rasch blir sportsdirektør i Team Sky neste år

Legger opp etter brosteinsklassikerne.

BLIR KOLLEGER: Kurt Asle Arvesen (t.h.) får selskap av Gabriel Rasch i støtteapparatet til Team Sky neste år. Førstnevnte er trener, mens sistnevnte skal inn i en stilling som sportsdirektør. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
BLIR KOLLEGER: Kurt Asle Arvesen (t.h.) får selskap av Gabriel Rasch i støtteapparatet til Team Sky neste år. Førstnevnte er trener, mens sistnevnte skal inn i en stilling som sportsdirektør. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Gabriel Rasch fortsetter i Team Sky etter at han har lagt opp neste år. 37-åringen skal fullføre brosteinsklassikerne, før han går over i en rolle som sportsdirektør.

Det skriver Team Sky på sine nettsider.

Fortsatt syklist - Jeg har alltid drømt om å bli sportsdirektør når karrieren er over, og dette er en stor mulighet for meg til å gjøre det jeg elsker å drive med, på et lag som jeg elsker. Jeg har et godt forhold til lagkameratene mine, managementet og trenerstaben. Jeg er sikker på at de kommer til å hjelpe meg med å gjøre overgangen til rollen som sportsdirektør så glatt som mulig, sier Rasch til Team Skys nettsider.

Fram til Paris-Roubaix neste år kommer Rasch til å være en del av Team Sky som syklist, før han går over i sportsdirektørstillingen på heltid.

- Ingen ønsker å noen gang å slutte med sykling, men dette er den rette tiden og den rette muligheten for meg til å lære bort noe av det jeg har erfart.

Har trua Rod Ellingworth, som er prestasjonssjef i laget, sier følgende om den påtroppende sportsdirektøren:

- Vi skjønte tidlig at Gabriel har mange av kvalitetene vi ser etter i den stillingen. Han har en umerket arbeidsmoral, lang sykkelerfaring og en rolig og tankefull framtoning. Han veit nøyaktig hvordan laget virker, og vi er sikre på at han kommer til å gjøre en fantastisk jobb for oss.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media