Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Galacticos hører fortida til

Alonso vil ikke sammenliknes med de gamle Real-heltene.

KREVER IKKE «PEN» FOTBALL: Xabi Alonso er glad for å være en del av stjernegalleriet i Real Madrid, men vil ikke bli sammenliknet med storversjonen «Galacticos»Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN/DAGBLADET
KREVER IKKE «PEN» FOTBALL: Xabi Alonso er glad for å være en del av stjernegalleriet i Real Madrid, men vil ikke bli sammenliknet med storversjonen «Galacticos»Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN/DAGBLADET Vis mer

MADRID (Dagbladet.no): Real Madrid - Rosenborg 4-0.

Xabi Alonso kommer fra en meget god sesong i Liverpool til nye utfordringer i den spanske hovedstaden. Han håper og tror det blir minst like moro.

- Det er klart vi har et spennende lag. Forhåpentligvis blir det en suksess. Forventningene er veldig høye her, sier Xabi Alonso.

Midtbanedirigenten mener Real er kandidater til både La Liga- og Champions League-titlene.

Men han er ikke så begeistret for å bli sammenliknet med «Galacticos », det forrige Real-laget med tilsvarende høy profil — med årlige storkjøp som Figo, Ronaldo, Zidane Beckham og Owen.

- Jeg liker ikke begrepet Galacticos. Det er noe som hører fortida til, sier han.

Den tidligere Liverpool-spilleren er heller ikke så opptatt av om laget spiller «pen» fotball.

- Det viktige er at vi spiller godt, sier han.

Alonso har også registrert at gamleklubben har slitt uten ham i sesongåpningen i Premier League.

- Jeg så kampen mot Tottenham. Men i kveld fikk jeg selvsagt ikke sett, sier Alonso.

Liverpool tapte bare to av 38 seriekamper i fjor, men etter gårsdagens nederlag mot Villa, har de allerede tapt to av tre.

Alonso konsentrerer seg imidlertid først og fremst om sin nye klubb.

- Jeg har hatt gode år i Liverpool. Selvsagt er det annerledes her, men jeg har funnet meg godt til rette. Alle i klubben har tatt godt imot meg, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling