Galatasaray: - Vi må vinne

Optimismen i den tyrkiske Galatasaray-leiren foran morgendagens oppgjør mot Rosenborg er stor. Både trener og spillere mener vinnersjansene er gode.


RBK-STOPPEREN: Erik Hoftun har stoppet mange storscorere før. Her fra den minnerike seieren over AC Milan for snart to år siden der Christian Dugarry stoppes.

- Vi må vinne, sa tyrkernes trener Fatih Terim i dag. - Jeg regner med at Rosenborg må forsvare seg i store deler av kampen. Vi kommer til å bruke vingene for å bryte opp deres forsvarsfirer, fortsatte Terim.

Duoen Gheorghe Hagi og Hakan Sukur er ventet å spille hovedrollene i det tyrkiske stormløpet som ganske sikkert vil komme.

Hagi, innehaver av et av fotball-Europas mest følsomme venstrebein, mener Galatasaray lærte svært mye av 0-3-nederlaget på Lerkendal tidligere i høst.

- Jeg tror vi er sterke nok til å slå Rosenborg med ganske klar margin. Klarer vi bare uavgjort står vi foran en meget vanskelig oppgave (med tanke på å nå kvartfinale).

Uavgjort
Rosenborg-trener Trond Sollied er fornøyd med et uavgjort-resultat i morgen.

- Vi tenker først og fremst på ett poeng, og tar våre forhåndsregler. Galatasaray er helt nødt til å angripe, noe som vil passe oss bra, sier Sollied til NTB. Treneren innrømmer at Rosenborg har spilt to dårlige kamper siden forrige oppgjør mot det tyrkiske laget.

Rosenborg-spillerne kommer til å spille med sørgebind under morgendagens kamp for å vise sin medfølelse med den avdøde 36-åringen som ble sparket i hjel på gaten i Oslo natt til søndag.
36-åringen var i hovedstaden for å se Rosenborg spille cupfinale mot Stabæk.

Sliten gjeng
Erik Hoftun og de andre Rosenborgspillerne er slitne etter en hard fotballhøst.

- Det er en litt sliten gjeng som er her, ja. Mentalt er vi klare til kamp igjen. Rent fysisk er vi fortsatt litt slitne. Nå prioriterer vi avslapping på et voldsomt flott hotell, melder en fornøyd Erik Hoftun.