Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Galatasaray baset i snøen da de sikret avansement i Champions League

Snøt Juventus.

• Galatasaray - Juventus 1-0

(Dagbladet): Parodien på en fotballkamp fortsatte i dag. Snøen, som skapte store problemer i går, var delvis fjernet. og Juventus og Galatasaray kjempet om avansement i Champions League.

Etter å ha spilt deler av den første omgangen i går, fortsatte Galatasaray og Juventus oppgjøret i dag.  Juventus hadde en trøblete natt,  og mer trøbbel ble det på fotballbanen.

Etter at snøen var feid vekk, fikk vi en lang omgang med mye feilpasninger, hutrende fotballspillere og nøling.

Og for å toppe det hele - litt fotballmagi.

Wesley Sneijder ble tungen på vektskåla for hjemmefansen. Etter 82 minutter sneik han seg gjennom hele Juventus-forsvaret og banket ballen i lengste hjørnet. En iskald avslutning av nederlenderen, som er linket til Manchester United.

Det tok helt av på stadion da den nesten stinne brakka - som nok hadde levert egenmelding for anledningen - luktet avansement i den gjeve cupen.

Ti minutter seinere var sjokket et faktum. Galatasaray tar følge med Real Madrid til åttendedelsfinalen. For Juventus venter Europa League.

¨ TØFFE TAK:  Også i dag skapte værforholdene problemer for Galatasaray og og Juventus. Men kampen ble ferdigspilt. Foto: AP
¨ TØFFE TAK: Også i dag skapte værforholdene problemer for Galatasaray og og Juventus. Men kampen ble ferdigspilt. Foto: AP Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media