Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Galaxy fikk bot for å holde kjeft om Beckham-skade

Sånt skal man si fra om.

FORTSATT POP: Når David Beckham ikke kan spille, er LA Galaxy en attraksjon fattigere.Foto: SCANPIX/Victor Decolongon/Getty Images/AFP
FORTSATT POP: Når David Beckham ikke kan spille, er LA Galaxy en attraksjon fattigere.Foto: SCANPIX/Victor Decolongon/Getty Images/AFP Vis mer

Los Angeles Galaxy er ilagt en bot på 5000 dollar (ca. 30.000 kroner) for å ha holdt kjeft om en skade David Beckham hadde før en kamp 18. juni.

Beckham er inne i det siste året av kontrakten sin med Major League Soccer-klubben, og det var før kampen mot Colorado Rapids at midtbanespilleren var skadet, men det sa ikke Galaxy noe om.

MLS-ledelsen sier at Los Angeles-klubben visste at Beckham ikke kunne spille kampen på grunn av skaden, men klubben holdt det hemmelig og brøt dermed regelverket til MLS.

Beckham er en attraksjon i MLS. Tilskuerne strømmer til banene for å se engelskmannen før han forlater amerikansk fotball, og derfor mener MLS det er viktig at klubben spiller med åpne kort i forhold til briten. Han har vært mye skadet i det siste.

Per i dag leder Galaxy MLS med ni seirer, to tap og sju uavgjorte kamper.

(NTB)