Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gallas: - United er arrogante

Arsenal-kapteinen fyrer opp stemningen foran gigantmøte.

• Følg FA-cupen direkte fra klokken 13.30

(Dagbladet.no): Manchester United kommer neppe til å undervurdere serieleder Arsenal når Premier Leagues to beste lag braker sammen i FA-cupens femte runde på Old Trafford i ettermiddag.

Likevel mener Arsenal-kaptein William Gallas at tittelrivalene fra Manchester tidvis blir i overkant for høye på seg selv. Dette tror franskmannen kan straffe seg nå når nettet for fotballsesongen 2007-2008 er i ferd med å snøres igjen.

- De er et sterkt lag med rutinerte spillere, men noen ganger tror de at de er bedre enn det de er. Ja, regelrett arrogante og selvtilfredse, utbasunerer Gallas i et intervju med GQ ifølge Sky Sports.

Derfor tror Gallas at Arsenals kvaliteter og Uniteds arroganse kan bringe sølvtøy til Emirates Stadium.

- Arsenal er i stand til å vinne ting, og jeg vet at det kommer til å bli vanskelig for Manchester United å gjøre noe med oss.

Ikke med på Ronaldo-hyllest

Det blir garantert hett når Ferguson og Wengers elever skal måle krefter i verdens eldste cup-turnering, og Gallas kommer med enda et stikk mot erkerivalene som sikkert skrur opp termostaten ytterligere.

FYRER OPP: William Gallas og Arsenal svever på en medgangsbølge for tiden. Selvsikkerheten merkes også i uttalelsene. Foto: AFP/Scanpix
FYRER OPP: William Gallas og Arsenal svever på en medgangsbølge for tiden. Selvsikkerheten merkes også i uttalelsene. Foto: AFP/Scanpix Vis mer

Han kaster seg nemlig ikke på bølgen av eksperter og forståsegpåere som til stadighet hyller Uniteds største stjerne, Cristiano Ronaldo.

- Det var ikke lett å spille mot ham i høst, men det var ikke akkurat vanskelig heller, lyder det syrlig fra franskmannen.  

Hvem vinner storkampen? Diskutér på Dagbladet.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media