Gallas klar for Tottenham

Blir den 14. spilleren som går direkte mellom Arsenal og Spurs.

HISTORISK: William Gallas kan bli den første spilleren som har spilt for både Chelsea, Arsenal og Tottenham etter at han i dag ble klar for Spurs.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/GLYN KIRK
HISTORISK: William Gallas kan bli den første spilleren som har spilt for både Chelsea, Arsenal og Tottenham etter at han i dag ble klar for Spurs.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/GLYN KIRKVis mer

||| Her finner du oppdatert overgangsoversikt for Premier League.

(Dagbladet): William Gallas blir den 14. spilleren i historien som går direkte mellom erkerivalene Arsenal og Tottenham.

Alle formaliteter er nå i orden, og den 33 år gamle franskmannen har skrevet under en ettårsavtale med Tottenham. Det melder klubben på egen hjemmeside søndag ettermiddag.

Gallas, som har en fortid i Caen, Marseille i hjemlandet Frankrike, er den første spilleren siden den daværende Arsenal-junioren Jamie O'Hara gjorde et tilsvarende klubbytte i 2003.

Han er også den første spilleren som vil ha spilt for både Chelsea, Arsenal og Tottenham. Ifølge nyhetsbyråret Reuters er Clive Allen den som kommer nærmest. Han spilte for Tottenham og Chelsea, og undertegnet for Arsenal i juni 1980, men forsvant til Crystal Palace før han hadde spilt en turneringskamp. George Graham spilte for Chelsea og Arsenal, og var senere manager i Arsenal og Tottenham.