Gallas truer med å forlate Arsenal

- Hvor er ambisjonene?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Arsenals franske landslagsspiller William Gallas truer nå med å forlate klubben, skriver Eurosport. Han er misfornøyd med at klubben ikke ser ut til å ha en klar plan for hvordan de skal erstatte Barcelona-klare Thierry Henry.


- Flere av spillerne her stiller spørsmål rundt klubbens fremtid. Vi ser at alle lagene rundt oss forsterker laget, men hva skjer i Arsenal for å erstatte Henry? spør Gallas.

Og stopper ikke med det.

- Jeg er Arsenal-spiller i dag, men hvem vet hva som skjer i morgen? Alt skjer veldig raskt i fotballens verden, truer 29-åringen.

Den tidligere Chelsea-spilleren sier han nå vil ta opp saken med Arsenal-manager Arsene Wenger og styret i klubben. Og han forventer handling.

- Vi har mange unge og sultne spillere i klubben, men vi behøver også spillere med erfaring. Det er en veldig lang sesong, avslutter midtstopperen.

TRUER MED Å FØLGE ETTER KOMPISEN: William Gallas etterspør større ambisjoner i Arsenal, og krever at klubben erstatter Thierry Henry på skikkelig storklubb-vis. Foto: Tom Hevezi/AP
TRUER MED Å FØLGE ETTER KOMPISEN: William Gallas etterspør større ambisjoner i Arsenal, og krever at klubben erstatter Thierry Henry på skikkelig storklubb-vis. Foto: Tom Hevezi/AP Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer