Gambler med skadde stjerner

Sæternes og Andresen er halvskadde. Men Brann satser alt i kveld.

BERGEN (Dagbladet): Sæternes har slitt med smerter i korsryggen, men trente avslutninger aleine med trener Mons Ivar Mjelde i går. Brann-spissen har slitt med smertene siden Glimt-kampen og har valgt en mikstur av behandling og hvile de siste dagene. I går var han igjen med for fullt på trening.

Han ønsket ikke selv å snakke med pressen etter treningen, men overlot det til Mjelde.

-  Bengt har hatt mye smerter, men det så positivt ut i dag. Vi skal ta en prat sammen før jeg setter opp laget mot Vålerenga, men det er klart at han er aktuell fra start om han er frisk, sier Mjelde.

Smerter

Mye tyder på at Sæternes er klar fra start i dag. En seier mot Vålerenga og avansement i cupen er så viktig for Brann at spillerne vil tygge i seg noen smerter for å oppnå noe i årets sesong. Og det gjelder også Martin Andresen.

-  Jeg kjenner fremdeles litt smerter i lysken. I enkelte posisjoner gjør det mer vondt enn i andre posisjoner. Det er klart det hemmer meg litt, men jeg er klar for kamp, sier Andresen.

-  Jeg har vært ute med skade i sju uker, men leddbåndet er nå i orden. Det sitter igjen en betennelse, men det har vi kontroll over. Nå er jeg med i troppen og kan håpe å få komme innpå i løpet av kampen, sier Trond Fredrik Ludvigsen.

Han kan bli jokeren som sendes inn for å avgjøre kampen dersom den vipper midt i andre omgang.

Et bedre lag

Kaptein Cato Guntveit har trøbbel med en akilles og er helt uaktuell. Det samme er midtstopper Olafur Bjarnason, som må operere en skade i det ene kneet.

-  Vi stiller med det vi har til disposisjon og har en målsetting om å vinne kampen. Lørdag kveld blir jeg skuffet om vi taper fordi våre spillere ikke har gitt alt de har. Nå må de ned i den nederste kjelleren for å hente de siste kreftene de har, sier Mjelde.

-  Vi ønsker å vise at vi er blitt et bedre lag den siste uka, sier Martin Andresen.

VIL TIL ULLEVAAL: Bengt Sæternes har ikke glemt cupfinalefesten i fjor. I kveld vil han trosse smerter i korsryggen, og forsøke å gjenskape fulltrefferne fra treningen i går.