- Gambling med Moldskred på kanten

Drillo satser friskt mot Island i kveld.

FORMSPILLER: Morten Moldskred har imponert stort på landslagstreningene denne uka, og dokumentert den fine formen han har vist i Tromsø den siste tida. I kveld får han trolig debuten fra start mot Island - i en uvant høyrekantrolle i 4-4-2.   
Foto: Kyrre Lien / Scanpix
FORMSPILLER: Morten Moldskred har imponert stort på landslagstreningene denne uka, og dokumentert den fine formen han har vist i Tromsø den siste tida. I kveld får han trolig debuten fra start mot Island - i en uvant høyrekantrolle i 4-4-2. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

20.45: Island - Norge direkte i vårt livestudio

REYKJAVIK (Dagbladet.no): Egil Drillo Olsen satte formspillerne Magne Hoseth og Erik Huseklepp rett inn på laget i forrige kamp mot Skottland.

I kveldens vinn-eller-forsvinn-oppgjør mot Island tyder mye på at landslagssjefen setter en ny formspiller på banen fra start.

På treningene denne uka har Morten Moldskred dokumentert at han er i kanonform — og i går bekreftet Drillo at Tromsø-spissen er høyaktuell som startmann.

- Overraskende

Men ifølge TV 2 blir det ikke i hans vante spissposisjon. Kanalen melder at Moldskred blir å finne på høyrekanten i en 4-4-2-formasjon, i det som i så fall blir 29-åringens debut med flagget på brystet.

Spissmakker i Tromsø, Sigurd Rushfeldt, synes det i så fall er friskt satset av Drillo.

- Han får en mann med gjennombruddskraft og fart. Nå er ikke høyrekanten hans beste posisjon, og det er litt gambling om han brukes der. Men Drillo vet hva han får — det er mer offensivt enn defensivt, sier Rushfeldt til Dagbladet. - Synes du det rart om han starter på kanten?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer