Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Game over for Northug

Skiesset kom til kort i poker-VM.

SLUTT: Petter Northug kjempet hardt ved pokerbordet i Las Vegas, men i dag tidlig norsk tid var det slutt. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale
SLUTT: Petter Northug kjempet hardt ved pokerbordet i Las Vegas, men i dag tidlig norsk tid var det slutt. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LAS VEGAS (Dagbladet): Mot slutten av dag to i poker-VM i Las Vegas var det slutt for Petter Northug.

- Jeg er egentlig fornøyd med å få på chipsa med en 50-50 mulighet der. Man må ha litt tur også i poker, det hadde jeg ikke nå, sier Northug til klikk.no.

Etter å ha kjempet i over ti timer måtte han i dag tidlig norsk tid gi tapt.

«All in»
På det meste hadde han sjetonger for 60 000, men dette sank til 33 000 før han igjen klarte å jobbe seg opp til 45 000. Slutten kom da Northug valgte å gå «all in» med ess og dame på hånda, men traff ikke med flop, turn eller river. Dermed vant en av motspillerne med to knekter.

- Nå skal jeg på hotellet og sove. Det er slitsomt å konsentrere seg så lenge, sier Northug.

Northug deltok i år i poker-VM for andre gang på rad. I fjor endte han på en 653. plass.

Slo Aylar
I år hadde han fått konkurranse fra fotomodell Aylar Lie, men hun måtte kaste inn kortene tidligere på dagen. Dermed vant Northug den interne konkurransen mellom de to.

Som toppidrettsutøver er Northug langt mer utholdende enn mange av de andre deltakerne, men han klarte likevel ikke å holde helt til mål. Til sammen var det rundt 7 000 deltakere som stilte til start på dag én av World Series of Poker.