Gameweek: - Villeste jeg har vært med på

Den merkelige sesongstarten i Premier League fortsetter. Se Fantasy-programmet Gameweek her for reaksjoner og tips til rundene som kommer.

GAMEWEEK: Dagbladets Fantasy Premier League-program. Gameweek-panelet diskuterer blant annet om Aston Villa må tas på alvor denne sesongen, hvilke av de nye spillerne som ble hentet på Deadline Day som er mest interessante når det gjelder Fantasy, og går også gjennom alle lagdeler for å snakke om de spillerne vi mener er de beste valgene nå. Video: Jeanette Nyhammer Vik
GAMEWEEK: Dagbladets Fantasy Premier League-program. Gameweek-panelet diskuterer blant annet om Aston Villa må tas på alvor denne sesongen, hvilke av de nye spillerne som ble hentet på Deadline Day som er mest interessante når det gjelder Fantasy, og går også gjennom alle lagdeler for å snakke om de spillerne vi mener er de beste valgene nå. Video: Jeanette Nyhammer Vik Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer