Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gamle Elli overtok ledertrøya i Tour de France

Den italienske veteranen Alberto Elli overtok den gule ledertrøya i Tour de France i dag.

36-åringen fra Guissano utnyttet det første suksessfulle utbruddet så langt i Tour'en og overtok den gule ledertrøya etter franskmannen Laurent Jalabert.

- Det er en drøm som blir virkelighet. Dette er min ellevte Tour de France og endelig har jeg ledertrøya. Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si, sa Elli, som likevel fikk sagt noe:

- Dette var viktig for meg, men det er ingen seier i seg selv å ha ledertrøya. Seier vil være å sykle i mål i Paris med den gule trøya, men det er jeg nok ikke i stand til å klare, sa 36-åringen, som har levd et liv i skyggen av de beste de siste 13 årene.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling