Gamle-klassen krever fest

Petter Solberg (28) må stå skolerett for tidligere skolekamerater om han ikke presterer bra under helgas VM-runde i rally.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KARLSTAD (Dagbladet): - Vi har allerede ordnet oss fri på mandag for å feire sammen med deg søndag kveld, så her bør du gjøre det bra, fleiper kameratflokken fra Spydeberg Ungdomsskole lystig fra barkroken inne på SAS Plaza i Karlstad sentrum.

- Det går nok bra, gutter, svarte Petter selvsikkert tilbake.

Spydeberg-gutten er nemlig svært så optimistisk foran første dag av helgas snørally i Sverige. På den siste testen i går - den såkalte shakedown - var han nest raskest, bare slått av spanjolen Carlos Sainz.

- Ja, nå føles det veldig bra. Bilen sitter som et skudd og jeg er klar. Jeg er megaklar, og frisk og rask etter forkjølelsen, sier Petter Solberg til Dagbladet.

Sov i bil

Skolekameratene får likevel ikke sett så mye til sin gode venn. For Petter sto gjøremålene på rekke og rad i går - fra han sto opp klokka 06.00 til han krøp under dyna ved 21.30-tida.

Men han rakk så vidt et kjapt møte med de tidligere skolekameratene før den offisielle førerpresentasjonen i Karlstad sentrum i går kveld.

- De gutta er gærne! I fjor lå de i bil utenfor hotellet her. Jeg tror de holdt på å fryse i hjel. Men de kommer igjen. Sånn er gode kamerater, sier Petter Solberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer