VURDERER COMEBACK: 40-åringen Tommy Jacobsen vil ikke utelukke et landslagscomeback i forbindelse med vårens VM. Også Tore Vikingstad er i tenkeboksen.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/CRIS BOURONCLE
VURDERER COMEBACK: 40-åringen Tommy Jacobsen vil ikke utelukke et landslagscomeback i forbindelse med vårens VM. Også Tore Vikingstad er i tenkeboksen.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/CRIS BOURONCLEVis mer

Gamle landslagskjemper vurderer comeback

Både Jacobsen og Vikingstad er klare for ny innsats.

Den gamle landslagskjempen Tommy Jakobsen (40) vurderer i likhet med Tore Vikingstad comeback for Norge, melder NRK.

Landslagssjef Roy Johansen fikk tirsdag beskjed om at Tore Vikingstad vurderer å returnere til landslaget. Noen få timer etter meldte Jakobsen at også han kunne tenke seg å gjøre comeback.

- Jeg vet hvor gøy det er. Når man holder på med en idrett er det ingenting som er mer gøy enn å få æren av å bli tatt med på landslaget og få spille for landet sitt, sier Jakobsen til NRK.

- Man kan ikke utelukke noen ting. Jeg får ta en avgjørelse når det begynner å nærme seg mai, fortsetter Jakobsen, som står med 139 VM- og OL-kamper.

Hans siste VM var i Tyskland i 2010. Årets VM gikk uten veteranen, og det unge laget tok seg likevel til kvartfinale etter blant annet å ha slått Sverige.

Gledelig for Roy Johansen er det at det begynner å bli kamp om plassene på landslaget.

(NTB)