Gamlesjefen er sikker på at Deila er rett for Celtic

Lennon roser nordmannen.

STØTTES: Celtic-manager Ronny Deila har opplevd trøbbel i starten av karrieren i Skottland - men gamlesjefen Neil Lennon roser den norske manageren. Foto:   EPA/BRIAN STEWART
STØTTES: Celtic-manager Ronny Deila har opplevd trøbbel i starten av karrieren i Skottland - men gamlesjefen Neil Lennon roser den norske manageren. Foto: EPA/BRIAN STEWART Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tidligere Celtic-manager Neil Lennon er sikker på at klubben gjorde rett da Ronny Deila ble ansatt som hans arvtaker.

Lennon, som søndag ble presentert som ny trener i Bolton, skilte lag med Celtic etter forrige sesong. Tre ligagull og to cuptriumfer, samt plass i mesterligaens åttedelsfinale, var 43-åringens fasit etter fire år i den skotske storklubben.

Ronny Deila har fått en tøff start på karrieren i Celtic. I øyeblikket har laget fem klubber foran seg på tabellen i den skotske ligaen, og høstens mesterligaeventyr gikk som kjent fløyten. Lennon, som også fikk en vanskelig innledning på sin Celtic-karriere i 2010, tror Deila vil få skuta på rett kjøl.

- Bare han får litt tid til å implementere sine ting, kommer klubben til å få mye suksess under Ronny, sier han ifølge nettstedet teamtalk.com.

Får full støtte Den ferske Bolton-manageren er også overbevist om at klubbledelsen vil gi Deila full støtte, til tross for at fansen allerede har begynt å murre.

- Vi har hatt stor suksess, vi er det dominerende laget i Skottland og jeg er ganske så sikker på at klubben har plukket rett mann til å føre oss inn i framtida, tilføyer han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer