Gamlesjefen tok bølgen på Old Trafford

Henning Berg ut med skade i stjernespekket show.

Zinedine Zidane og Dwight Yorke.
Jaap Stam og Zidane.
Ferguson tar bølgen.
Jose Amavisca.
Gamlesjefen tok seg tid til å gi ut autografer.
Luis Figo.
Luis Figo og Paul Scholes.
Real Madrid vant 2-1.
Emilio Butragueno og Fernando Hierro.

(Dagbladet): I dag var ny-pensjonerte Alex Ferguson igjen å se på Old Trafford. Ikke som sjef, men som publikum. Og 71-åringen heiv seg med på bølgen, i likhet med United-legenden Bobby Charlton og 60.000 fans.

Ferguson, som ledet United i 26 år, og til 13 Premier League-titler, tok seg også tid til å signere autografer.

Anledningen var en veledighetskamp mellom Manchester United og Real Madrid, hvor publikum fikk gjensyn med mange gamle helter.

Se bildeserie øverst i saken!

Berg ut med skade På Uniteds lag stilte navn som Jaap Stam, Dennis Irwin, Andy Cole, Dwight Yorke, Edwin Van der Saar, Henning Berg og Ronny Johnsen.

Real Madrids lag besto blant annet av Steve McManaman, Zinedine Zidane, Fernando Morientes, Fabio Cannavaro og Luis Figo.

Ruud van Nistelrooy spilte en omgang for begge lag, og endte med å score Uniteds eneste mål. Fernando Morientes og Ruben de la Red scoret begge for Real Madrid, og sørget for at kampen endte 2-1 til det spanske laget.

Henning Berg måtte forlate banen allerede etter ni minutter, melder Manchester United på sine hjemmesider. 43-åringen, som spilte for United fra 1997 til 2000, måtte gi seg med en skade, og ble byttet ut med Lee Martin.