Gammel Liverpool-helt kan kjøpe Newcastle

Steve McMahons selskap vil beholde Shearer.

FORTSETTER? Det gikk ikke veien for Alan Shearer og assisten Iain Dowie (t.h.) da de forsøkte å redde Newcastles liv i Premier League i sesonginnspurten. En aktuell oppkjøper vil beholde Shearer ved roret i nest øverste divisjon. Foto: Kieran Doherty, Reuters/Scanpix
FORTSETTER? Det gikk ikke veien for Alan Shearer og assisten Iain Dowie (t.h.) da de forsøkte å redde Newcastles liv i Premier League i sesonginnspurten. En aktuell oppkjøper vil beholde Shearer ved roret i nest øverste divisjon. Foto: Kieran Doherty, Reuters/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Newcastle United kunngjorde i går at klubben er til salgs for en milliard kroner etter nedrykket fra Premier League.

I dag skriver Daily Telegraph at en aktuell kjøper er det Singapore-baserte investeringsselskapet Profitable Group.

Selskapet frontes blant annet av tidligere Everton, Aston Villa, Liverpool, Manchester City og Swindon-spiller Steve McMahon som markedsdirektør.

Kan bidra i bakgrunnen47-åringen er mest kjent for tida i Liverpool, der han spilte 204 kamper mellom 1985 og 1991, ifølge Wikipedia. Nå er hans bidrag til idretten først og fremst rollen som ekspert i asiatiske ESPN Star Sports.

Ifølge Telegraphs innsidekilde, har Profitable Group startet samtaler med nåværende eier Mike Ashley. Kilden sier at McMahon «kan tilby ekspertise i bakgrunnen», men at gruppen ønsker at Alan Shearer skal fortsette som manager.Shearer ledet klubben i de siste åtte serierundene, uten at det hjalp det minste grann. Men kultstatusen hans på Tyneside kan være god å ha for å holde på entusiasmen til supporterne når klubben skal spille i Championship fra høsten av.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer