Solskjærs lidenskapelige forhold til «Football Manager»

Gammel Solskjær-video går viralt

En seks år gammel video der Ole Gunnar Solskjær forteller om sitt forhold til spillet Football Manager har fått nytt liv.

LIDENSKAP: Dataspill som «Football Manager» har vært en viktig del av Ole Gunnar Solskjærs fotballkarriere. Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Se videoen øverst i bildet.

For seks år siden lanserte Dagbladet nett-tv-serien «Spillhjerte», som ble utviklet av Dagbladets spillavdeling Pressfire.

I serien forteller kjente fjes om deres lidenskapelige forhold til spill.

I den første episoden møter vi nåværende Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær som forteller om sitt forhold til spillserien «Football Manager».

Denne helga har den seks år gamle reportasjen fått nytt liv etter at den ble publisert på nettsamfunnet Reddit, der videoen har trendet under kategorier som «Soccer» og «Reddevils».

Koblet av med «FM»

I løpet av det siste døgnet har nettsteder som Sportbible, Fox Sports Asia og Goal omtalt videoen som ble publisert i 2013.

- Jeg har alltid vært veldig, veldig såkalt fotballidiot. Jeg var ikke den ivrigste på de hvor du spiller kampene dine selv. Jeg var mer i managermodus, forteller Solskjær i reportasjen.

I «Spillhjerte» gjenoppdager Solskjær spillet «Fotball-ligaen», som han selv spilte som barn.

I voksen alder gikk han over til serien «Football Manager», bedre kjent som «FM», som i november ga ut sin nyeste utgave, «Football Manager 2019».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer