Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gammel VIF-helt legger opp og blir assistenttrener i Sandnes Ulf

Sandnes Ulfs midtbanemann Bojan Zajic legger opp som spiller etter sommerferien. Han blir i stedet assistent for Ulf-trener Bengt Sæternes.

BLIR TRENER: Bojan Zajic har vært innom Vålerenga, Sarpsborg 08 og Sandnes Ulf i norsk fotball. Nå skal han legge skoene på hylla og bli assistenttrener i Sandnes Ulf. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
BLIR TRENER: Bojan Zajic har vært innom Vålerenga, Sarpsborg 08 og Sandnes Ulf i norsk fotball. Nå skal han legge skoene på hylla og bli assistenttrener i Sandnes Ulf. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Zajic kom til Sandnes-klubben i starten av 2016 etter flere sesonger i Vålerenga og deretter Sarpsborg. Nå går spillerkarrieren mot slutten.

– Selvsagt har det vært vanskelig for meg å slutte med fotball, spesielt siden jeg føler meg i form. men dette var en mulighet jeg ikke kunne si nei til, sier Zajic til Sandnes Ulfs nettsted.

Han har vært på banen i ni kamper i vårsesongen.

Zajic erstatter Tomi Markovski, som gir seg som assistenttrener for å bli utviklingsleder i klubben.

(NTB)

Hele Norges coronakart