Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gammelt Zidane-triks er Youtube-hit

Mer enn fem millioner visninger i helgen.

(Dagbladet): Han trodde kanskje han slapp unna den totale ydmykelsen, den unge kanadiske keeperen som ble fintet ut etter noter av Zinedine Zidane for to år siden.

Uheldigvis ble videoen av ydmykelsen lagt ut på Youtube onsdag, og er så langt sett av mer enn fem millioner mennesker.

Historien stammer altså fra et Adidas-arrangement i Vancouver 2009. Zinedine Zidane er hentet inn av Adidas for å skape blest om arrangementet og blir med på treningen sammen med de unge kanadiske talentene i byen.

Og selv tre år etter at Zizou la konkurranseskoene på hylla viser han unggutta at han fortsatt har ballkontrollen som trengs for å ydmyke motspillere.

Zidane møter et innlegg fra høyre og når ballen før keeper. Men i stedet for å sette den i det åpne målet drar han av keeperen to ganger før han vipper den elegant i det lengste hjørnet.

Til øredøvende jubel fra sidelinja.

Og siden Zidane, på tross av nedskallingen av Marco Materazzi i VM-finalen i 2006, fortsatt regnes som en gentleman innen fotballen, tar han den unge keeperen i hånda og beklager ydmykelsen like etterpå.

Og slik kunne det endt om ikke noen hadde filmet det og lagt det ut på nettet to år senere.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media