Gamst: - Totalt sett fortjente han det

Om kampens mest bisarre situasjon.

• Norge-Polen 0-3 (0-1)

ABU DHABI (Dagbladet): Norge ble ydmyket av Polen i Abu Dhabi, og det som kommer til å bli husket lengst er nok keeperdebutant Kenneth Høies keeperbrøler. 

Men det var også en annen bisarr situasjon som oppsto. Etter litt over en timeble Lukasz Teodorczyk vist ut uten at noen helt fikk med seg hvorfor.

TV-bildene viste at han var noe sent inn for å stoppe Morten Gamst Pedersen, men det var lite som tydet på at det rettferdiggjorde et rødt kort.

Gamst Pedersen forklarer situasjonen på denne måten:

- Vi vant ballen, jeg vendte opp og slår ballen gjennom. Så kommer han (Teodorczyk) og setter kneet rett i meg, sier Gamst Pedersen til Dagbladet.

- Var du overrasket over at han fikk rødt?

- Han skulle hatt rødt i førsteomgang, da han både slo Tore (Reginiussen) og Stefan (Strandberg) med albuene. Han fortjente å få det, sier han til Dagbladet, og fortsetter.

- Jeg tror ikke hodet hans hele tiden var på fotballbanen. Det er klart han hadde kvaliteter, men han gjør det han gjør uten å si unnskyld etterpå. Totalt sett så fortjente han det, for man skal ikke gå rundt og være redd for å bli skadet i en treningskamp, sier Gamst Pedersen til Dagbladet.