Gamst & Co. slo Birmingham

Gutta til Steve Bruce sliter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) Blackburn - Birmingham 2-0. Det gikk ikke mange sekundene av 2. omgang før kampen tok seg betydelig opp. De første 45 minuttene på Ewood Park var svært kjedelige, og de to lagene skapte bare én sjanse til sammen.

Paul Dickov ble nydelig frispilt av Shefki Kuqi etter 41 minutter, men misset alene med keeper Maik Taylor.

To minutter etter hvilen var Dickov frampå igjen. Han dempet en ball i feltet, men ble kraftig holdt av Matthew Upson. Dommer Barry Knight var ikke i tvil og pekte på straffemerket.

Dickov tok selv straffen, og dundret den midt i mål mens Taylor kastet seg til venstre.

Nydelig Gamst-pasning

Etter dette falt prestasjonene litt igjen, selv om begge lagene kjempet hardt i hver duell. Etter et par halvsjanser så det ut som at det skulle ende med en ettmålseier til hjemmelaget.

Men Blackburn hadde mer på lager.

Morten Gamst Pedersen slo en nydelig stikker til innbytter Craig Bellamy, som lurte offsidefella til Birmingham. Han gjorde ingen feil alene med keeper og sørget for en 2-0-seier til Blackburn.

Birmingham er nå i skikkelig trøbbel, etter bare én seier på ti kamper. Blackburn klatret noen plasser på tabellen med seieren, men noen av disse kan bli spist opp seinere i dag.

DICKOV-MÅL: Paul Dickov og Shefki Kuqi tok tre viktige poeng i dag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer