BITTER PÅ TIL: Morten Gamst Pedersen føler Tromsø har behandlet faren Ernst på en dårlig måte, og vil aldri ikle seg den rødhvite drakta igjen. Her i aksjon mot Manchester United nylig. Foto: AP Photo/Scott Heppell
BITTER PÅ TIL: Morten Gamst Pedersen føler Tromsø har behandlet faren Ernst på en dårlig måte, og vil aldri ikle seg den rødhvite drakta igjen. Her i aksjon mot Manchester United nylig. Foto: AP Photo/Scott HeppellVis mer

Gamst har mistet all tillit til Tromsø

Vil aldri mer spille for gamleklubben.

|||

Morten Gamst Pedersen (28) er svært misfornøyd med Tromsø etter gamleklubbens rettstvist med pappa Ernst Pedersen.

Ifølge Nordlys virker et comeback i Tromsø-drakten helt uaktuelt etter at TIL har avvist honorarkravet fra pappa Ernst Pedersen:

- Å spille for Vålerenga er noe jeg har hatt lyst til å gjøre hele tida. Pappa har jo også spilt der, sier Gamst Pedersen, før han fyrer løs:

- Og akkurat nå for tida har jeg ikke så mye tillit til TIL heller. Jeg vet hva som er sant i den saken (med faren), og de har mistet min tillit. Jeg føler ikke at jeg trenger å gjøre noe for dem lenger.

Dermed tyder lite på comeback i den rødhvite drakten: - Nei, jeg tror ikke det. Det er synd at det skal bli sånn, men nå er det ingenting som gjør at jeg har lyst til det.

Tromsø har nektet å utbetale 2 millioner som Ernst Pedersen har krevd som følge av at han bidro da Morten Gamst Pedersen gikk til Blackburn.

Snart går vingens kontrakt med den engelske toppklubben ut. En rekke klubber i Europa blir koblet til Gamsten, som også er ønsket med videre på Ewood Park.

- Alt er mulig, jeg har det fint i Blackburn også, sier Gamst Pedersen til Nordlys.

(NTB)