Gamst i sjokk etter Big Sam-sparking

- Vi har overhodet ikke gjort det dårlig.

VINKER FARVEL: Morten Gamst Pedersen er svært overrasket over at Sam Allardyce nå er ferdig som manager i Blackburn.Foto: SCANPIX/AP/Paul Thomas
VINKER FARVEL: Morten Gamst Pedersen er svært overrasket over at Sam Allardyce nå er ferdig som manager i Blackburn.Foto: SCANPIX/AP/Paul Thomas Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Morten Gamst Pedersen reagerer med vantro på beskjeden om at manager Sam Allardyce har fått sparken som manageren hans i Blackburn.

- Det er selvfølgelig et like stort sjokk for meg som for alle dere at manageren Big Sam har fått sparken. Vi har overhodet ikke gjort det dårlig i år, og hadde med seier mot Bolton i går ligget på en meget komfortabel sjetteplass. Og tabellsituasjonen vår gjenspeiler ikke hvordan spillet vårt har vært i mange kamper i årets Premier League sesong, skriver Gamsten på sin blogg.

Skryt Nordmannen har tidligere skrytt av sjefen flere ganger, og Allardyce var også sentral da Gamst skrev under en ny fireårskontrakt med Blackburn i mai i år.

- Han har vært med i gamet lenge, og har gjort det stort sett bra. Han fikk liten tid i Newcastle, og vi vil egentlig aldri få vite hva han kunne gjort der med en full sesong, men ellers har han gjort det veldig bra. Det er imponerende å ta Bolton ut i Europa, for eksempel, sa Pedersen til Dagbladet etter å ha skrevet under.

- Han gir deg ros når du fortjener ros, men han sier også fra når det trengs. Tydelig, så det ikke er noen tvil, mente landslagsvingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer