Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gamst i sjokk etter Big Sam-sparking

- Vi har overhodet ikke gjort det dårlig.

VINKER FARVEL: Morten Gamst Pedersen er svært overrasket over at Sam Allardyce nå er ferdig som manager i Blackburn.Foto: SCANPIX/AP/Paul Thomas
VINKER FARVEL: Morten Gamst Pedersen er svært overrasket over at Sam Allardyce nå er ferdig som manager i Blackburn.Foto: SCANPIX/AP/Paul Thomas Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Morten Gamst Pedersen reagerer med vantro på beskjeden om at manager Sam Allardyce har fått sparken som manageren hans i Blackburn.

- Det er selvfølgelig et like stort sjokk for meg som for alle dere at manageren Big Sam har fått sparken. Vi har overhodet ikke gjort det dårlig i år, og hadde med seier mot Bolton i går ligget på en meget komfortabel sjetteplass. Og tabellsituasjonen vår gjenspeiler ikke hvordan spillet vårt har vært i mange kamper i årets Premier League sesong, skriver Gamsten på sin blogg.

Skryt
Nordmannen har tidligere skrytt av sjefen flere ganger, og Allardyce var også sentral da Gamst skrev under en ny fireårskontrakt med Blackburn i mai i år.

- Han har vært med i gamet lenge, og har gjort det stort sett bra. Han fikk liten tid i Newcastle, og vi vil egentlig aldri få vite hva han kunne gjort der med en full sesong, men ellers har han gjort det veldig bra. Det er imponerende å ta Bolton ut i Europa, for eksempel, sa Pedersen til Dagbladet etter å ha skrevet under.

- Han gir deg ros når du fortjener ros, men han sier også fra når det trengs. Tydelig, så det ikke er noen tvil, mente landslagsvingen.

Nye impulser
Gamsten har også nytt stor tillit under Allardyce den siste tida, og har levert en oppløftende sesong under «Big Sam» denne sesongen.

Nå må han snart imponere en ny sjef på Ewood Park, der eierne oppgir ønsket om høyere ambisjoner som årsak til managerskiftet.

- Slik er fotballen av og til, og de nye eierene vil ha nye impulser inn i klubben. Derfor håper, og regner jeg med at de ansetter en manager som er dyktig nok og profilert nok til å ta oss steget videre. I Blackburn er vi alle sammen profesjonelle og vil selvfølgelig fortsette å jobbe knallhardt for å føre klubben videre på tabellen, og ønske en ny manager velkommen, skriver Pedersen på bloggen sin.

- Til Big Sam vil jeg takke for samarbeidet og ønske han lykke til videre i sin karriere.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!