Gamst med målgivende da Blackburn spilte uavgjort

Serieåpnet mot Ipswich etter turbulent uke.

ETT POENG.  Morten Gamst Pedersen og Blackburn fikk med seg ett poeng i serieåpningen. 
Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix
ETT POENG. Morten Gamst Pedersen og Blackburn fikk med seg ett poeng i serieåpningen. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Morten Gamst Pedersen slo tilbake mot kritikken fra klubbledelsen med målgivende hjørnespark lørdag, men Blackburn fikk bare 1-1 mot Ipswich.

Dermed fikk ikke laget noen drømmestart i jakten på et snarlig eliteseriecomeback. Et selvmål av Jason Lowe sju minutter før slutt kostet to poeng i Sørøst-England.

Shebby Singh skapte bølger da han uka før seriestart sa at tre strake tap i sesongstarten vil koste manager Steve Kean jobben. Han hevdet også at Morten Gamst Pedersen er langt over middagshøyden som fotballspiller.

Midt i første omgang viste finnmarkingen at dødballfoten fortsatt er blant de mer presise. Hans serve mot lengste stolpe ble nikket tilbake av Scott Dann, og Colin Kazim-Richards scoret lagets første mål i mesterskapsserien.

Ledelsen sto seg til det 83. minutt, da Lowe var uheldig og styrte et innlegg i eget nett.

- Vi er fornøyd med ett poeng i en vanskelig bortekamp. Tilhengerne våre reiste i betydelige antall og fikk se et velorganisert lag kjempe med stor vilje. Jeg føler at vi har en god tropp som er sterk nok til å rykke opp i første forsøk, sa Kean.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer