<strong>VISTE MUSKLER:</strong> Millwalls Danny Shittu flerret av seg trøya etter å ha scoret kampens eneste mål på Ewood Park. Foto: PAUL ELLIS, AFP / NTB SCANPIX
VISTE MUSKLER: Millwalls Danny Shittu flerret av seg trøya etter å ha scoret kampens eneste mål på Ewood Park. Foto: PAUL ELLIS, AFP / NTB SCANPIX Vis mer

Gamst og King slått ut av FA-cupen av Millwall

Tapte 1-0 hjemme.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En heading fra Millwalls Danny Shittu sendte Joshua Kings og Morten Gamst Pedersens Blackburn ut av FA-cupen i kveld.

Shittu headet en corner fra Chris Taylor i mål like før pause. Det var Blackburns første baklengsmål i turneringen og sikret 1-0-seier til gjestene på Ewood Park.

Millwall er dermed klar for sin femte semifinale i FA-cupen. På Wembley i april venter Wigan.

- Ord kan ikke beskrive hva jeg føler. Vi hadde så lyst til å vinne, og det betyr veldig mye for meg at jeg scoret målet, sa Millwall-kaptein Shittu.

Færre enn 9000 tilskuere kom til Ewood Park for å se Blackburn spille om semifinaleplass på Wembley. Hjemmelaget skapte de første sjansene ved Leon Best og David Dunn, men etter hvert kom Millwall sterkere.

I en heller sjansefattig kamp hevet Blackburn seg utover i 2. omgang, men kom ikke nærmere enn Leon Bests skudd. Det ble reddet på streken av Shane Lowry.

- Vi jobbet hardt, men det gikk ikke vår vei i kveld, sa Blackburn-manager Michael Appleton, mens publikum buet.

Gamsten spilte hele kampen for Blackburn, mens King ble byttet ut etter 75 minutter.

Manchester City møter vinneren av Chelsea og Manchester United i den andre semifinalen i årets FA-cup. Omkampen mellom Chelsea og United spilles 1. april.

(NTB)

<strong>SLÅTT UT:</strong> Morten Gamst Pedersen spilte hele kampen for Blackburn. Foto:  PAUL ELLIS, AFP / NTB SCANPIX
SLÅTT UT: Morten Gamst Pedersen spilte hele kampen for Blackburn. Foto: PAUL ELLIS, AFP / NTB SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer