Gamst på benken fra start

Men Blackburn sparer seg ikke i ligacupkampen mot Huddersfield.

Følg utviklingen i ligacupens andre runde direkte!

(Dagbladet.no): - Jeg vil gjør ikke store endringer på laget, for jeg mener det er viktig å gjøre jobben og gå videre, sier manager Mark Hughes til klubbens hjemmeside.

Gårsdagens stjernesmell for Tottenham mot Grimsby er en ekstra grunn til å være på vakt for Morten Gamst Pedersens sjef.

Samtidig påpeker han at han har spillere som har kommet tilbake etter skade og som lengter etter å komme i spill. To eksempler er nylig returnerte Craig Bellamy og Paul Dickov, som starter på topp for Rovers.

Hughes ser fram til en god kamp, og han skryter av Huddersfield, som ligger på delt førsteplass i League 1 (tredjedivisjon).

- I motsetning til andre lag på det nivået, spiller de en del ball i stedet for bare å slå langt. Antakeligvis vil de sette stor pris på de store flatene på Ewood Park, men forhåpentligvis vil de ikke sette altfor stor pris på dem, sier han.

Blackburns kamp starter klokka 21, mens Premier League-lagene Manchester City og Fulham starter sine kamper mot Doncaster og Lincoln City et kvarter tidligere.

Følg utviklingen i ligacupens andre runde direkte!

PÅ BENKEN: Morten Gamst Pedersen starter på benken for et Blackburn som likevel satser mot Huddersfield.