Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gamst Pedersen feiret scoringen med stokk

- Må jo feire når en scorer.

SCORET - FEIRET MED STOKK: Morten Gamst Pedersen feiret med en stokk da han scoret mot Leicester i dag. Før sesongen ble han sammenlignet med en pensjonist av Blackburn-direktør Shebby Singh. Foto: AP Photo / Anna Gowthorpe / NTB Scanpix
SCORET - FEIRET MED STOKK: Morten Gamst Pedersen feiret med en stokk da han scoret mot Leicester i dag. Før sesongen ble han sammenlignet med en pensjonist av Blackburn-direktør Shebby Singh. Foto: AP Photo / Anna Gowthorpe / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Like før sesongstart sa Blackburn-direktør Shebby Singh at Morten Gamst Pedersen «ikke hadde klart å finne seg til rette som sentral midtbanespiller» og at han «ikke lenger kunne løpe». Han sammenlignet også nordmannen med en pensjonist.

Singh unnskyldte kommentaren senere overfor en samlet spillergruppe, og Gamst Pedersen har siden svart på kritikken med en målgivende pasning i sesongens første kamp, og matchvinnerscoring i dagens kamp mot Leicester.

- Jeg er kjempefornøyd med scoringen. Jeg fikk jo brukt både den venstre og høyre foten. Det var et bra mål, sier han til Dagbladet.

Feiret med stokk Scoringen feiret han med å løpe bort til benken, og der dro han opp en stokk som han viste frem (Her kan du se målet og feiringen).

- Feiringen, var den nøye planlagt?

- Hehe, en må jo feire litt når en scorer mål, sier en humrende Gamst Pedersen.

Blackburn-manager Steve Kean likte scoringen - og feiringen.

- Det ble gjort med et glimt i øyet, og var bare litt garderobehumor. Jeg vet ikke hvor han tok det fra, om han hadde planlagt det med utstyrsmannen eller ikke, men det var bare et lite pek gjort med glimt i øyet, sier Blackburn-manageren ifølge Sky Sports.

Tredjeplass Blackburn ligger på en tredjeplass i Championship etter tre spilte kamper, og har kamp allerede på tirsdag igjen.

- Det er kamper i tykt og tynt her, det skorter definitivt ikke på kamper. Det er mer å gjøre i Championship enn i Premier League, det kan en trygt si, sier Gamst Pedersen som ikke vil si noe om han ønsker å bli i Blackburn og Championship eller om han vil til en annen klubb.

- Det er så mange kamper at jeg ikke tenker noe på det nå. Jeg hadde en prat med eierne for en ukes tid siden, og skal sikkert ha en ny prat snart, sier Gamst Pedersen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media