Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gamst Pedersen: Jeg har drømmejobben

Blackburn (NTB): Morten Gamst Pedersen (25) storspiller i Blackburn. I løpet av et par sesonger er Vadsø-gutten blitt en av lagets nøkkelspillere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Blackburn (NTB): Morten Gamst Pedersen (25) storspiller i Blackburn. I løpet av et par sesonger er Vadsø-gutten blitt en av lagets nøkkelspillere.

Jeg har fått den jobben jeg har drømt i hele mitt liv, sier Gamst Pedersen til fotballmagasinet FireFireTo.

Mye av æren for den sportslige suksessen gir Gamst til foreldrene. I svært ung alder lot de junior-Gamsten få boltre seg på idrettsbanen.Jeg kommer fra en familie som alltid har drevet med idrett. Jeg fikk mange forskjellige idretter inn med morsmelka. Jeg kunne nesten si trening før jeg kunne si mamma og pappa. Hjemme hos oss var det håndball, fotball, svømming, ski og ishockey, sier Gamst Pedersen.

Har kostet

Landslagsvingen innrømmer at idrettsfokuset har gått ut over andre, mer vanlige ungdomsting.Det har selvsagt kostet litt å drive så mye med idrett. Jeg har også måttet forsake en del ting som det å måtte si nei til venner som vil ha meg med på forskjellige ting, forteller den åpenhjertige Englandsproffen.

Moteløve

Morten Gamst Pedersen er en av moteløvene på det norske landslaget. Enkelte kritiserer MGP for å være vel opptatt av frisyre og klesstil.

Det kan da ikke spille noen rolle om jeg har håret til venstre eller til høyre, om jeg har mye eller lite voks i håret, så lenge jeg presterer på fotballbanen, sier Gamst Pedersen. (©NTB)

TRIVES: Morten Gamst Pedersen er storfornøyd med tilværelsen i Blackburn. Foto: Scanpix
TRIVES: Morten Gamst Pedersen er storfornøyd med tilværelsen i Blackburn. Foto: Scanpix Vis mer