Gamst Pedersen kan være på vei til Danmark

Agent Rune Hauge bekrefter.

PÅ VEI VEKK: Morten Gamst Pedersens dager i England kan være talte. Siste nytt er at flere danske klubber skal ha vist interesse for 31-åringen. Foto: AFP PHOTO/ ANDREW YATES
PÅ VEI VEKK: Morten Gamst Pedersens dager i England kan være talte. Siste nytt er at flere danske klubber skal ha vist interesse for 31-åringen. Foto: AFP PHOTO/ ANDREW YATESVis mer

(Dagbladet): Tidligere i august ble det bekreftet fra klubbhold at Blackburn ikke ville stå i veien for en eventuell overgang for Morten Gamst Pedersen.

Finnmarkingen sa den gang at han i utgangspunktet ikke er interessert i å flytte på seg.

- Jeg er fortsatt Blackburn-spiller, og jeg har en god tone med klubben. Det er ingen som er sure eller grinete. Jeg har vært i klubben i ni år, noe jeg er veldig stolt over. Det er ikke mange som kan slå i bordet med det samme.

- Om jeg spiller fem eller nitti minutter er det samme, jeg kommer til å gi alt for klubben så lenge jeg er her, sa han til Dagbladet.

- Vi forhandler Men nå kan det se ut som om pipen har fått en annen lyd. Gamst Pedersens agent, Rune Hauge, sier til Tipsbladet.dk at det har kommet flere interessenter. Blant annet fra Danmark.

- Vi forhandler med danske klubber. Det kan jeg bekrefte, sier han.

Gamst Pedersen har også tidligere sagt at det viktigste for han tross alt er å spille fotball. Det vil han få muligheten til i Danmark.

- Interessen er meget konkret. Morten vil til en klubb hvor han får spille. Danmark er helt klart interessant.

FCK kan være en mulighet Det er kjent at FC København har vært på utkikk etter forsterkninger på venstrekanten i sommer, og Gamst Pedersen kan være rette mann for jobben.

Hovedstadsklubben har fått en elendig start på sesongen, og desidert sist etter fire kamper med ett fattig poeng.

Gamst Pedersen har vært ute i kulda på landslaget den senere tiden, men fast førstelagsfotball i Superligaen kan endre det. I skrivende stund har han representert Norge 74 ganger.