TYNN STALL: Blackburn og Mauro Formica tapte 0-1 mot Wolves i går. Nå ber sjefen de indiske eierne om penger til forsterkninger. Foto: (AP Photo/PA, Anna Gowthorpe)
TYNN STALL: Blackburn og Mauro Formica tapte 0-1 mot Wolves i går. Nå ber sjefen de indiske eierne om penger til forsterkninger. Foto: (AP Photo/PA, Anna Gowthorpe)Vis mer

Gamst-sjef ber om mer penger

Har mistet 11 spillere, bare tre er kommet inn.

Blackburn blir tippet i nedrykksstriden. Manager Steve Kean svarer med å be de indiske eierne om midler til å styrke laget.

Rovers åpnet Premier League med et skuffende 1-2-nederlag hjemme mot Wolverhampton. Mauro Formicas debutmål var ikke nok til å sikre poeng.

Venky, den indiske grupperingen som kjøpte Blackburn sist sesong, har lovet penger til store spillere, men Kean har foreløpig ikke fått noen storfisker.

- Vi har lagt inn realistiske bud, men det skjer ikke noe. Kanskje må vi betale mer for å sikre oss folkene vi vil ha hit, sier Kean.

Morten Gamst Pedersens manager sier det haster med forsterkninger.

TUNG START:Blackburn-manager Steve Kean. Foto: AFP PHOTO/Paul Ellis
TUNG START:Blackburn-manager Steve Kean. Foto: AFP PHOTO/Paul Ellis Vis mer

- Vi må øke tempoet i denne prosessen, for jeg ser ikke for meg at vi kan fortsette å spille kamper med sentrale midtbanespillere på stopperplass. Vi trenger åpenbart nye spillere, mener Kean.

Elleve spillere er borte fra Ewood Park siden sist sesong. Bare tre er ankommet. Det betyr tynn stall.

- Vi må sørge for å få inn et bra antall spillere og sørge for at vi får en konkurransedyktig stall, sier Kean.

(NTB)