Gamst ute i kulda: - Jeg er skuffet. Hvis jeg sier noe annet, lyver jeg

Sliter i Rosenborg.

TILBAKE I TRONDHEIM:  Verken Alexander Lund Hansen eller Morten Gamst Pedersen slapp til i cupfinalen. Vel tilbake i Trondheim søndag kveld skrev de autografer til frammøtte supportere på Trondheim lufthavn Værnes. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
TILBAKE I TRONDHEIM: Verken Alexander Lund Hansen eller Morten Gamst Pedersen slapp til i cupfinalen. Vel tilbake i Trondheim søndag kveld skrev de autografer til frammøtte supportere på Trondheim lufthavn Værnes. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Rosenborg - Sarpsborg 2-0

ULLEVAAL (Dagbladet): Morten Gamst Pedersen (34) virker stadig lenger unna fast spilletid i Rosenborg. Han slapp ikke til mot Sarpsborg i cupfinalen søndag, til tross for at trener Kåre Ingebrigtsen gjorde tre bytter. Totalt denne sesongen har han spilt fire kamper i Tippeligaen. Bare én gang har han spilt fra start.

- Selvfølgelig har jeg lyst til å spille. Det er det ingen tvil om, sa Gamst da Dagbladet møtte ham på vei til cupfinalebanketten.

- Så du var skuffet over at du ikke slapp til i finalen?

- Selvfølgelig er jeg skuffet når jeg ikke får være med. Hvis jeg sier noe annet, så lyver jeg. Men av og til er det sånn, selv om det er tungt å akseptere, sier han.

Store kontraster Kontrastene er dermed store for spilleren som har 83 landskamper og 17 mål for Norge. Han var også ni år i Blackburn. Tidligere i år sleit han med lyskeproblemer, men nå er han skadefri og spillesugen.

Da han kom til Rosenborg fra Karabükspor i mars 2014, var målet å revitalisere karrieren etter et mislykket opphold i Tyrkia.

Drømmen var å vinne titler. Det har han nå gjort - til og med to ganger - men altså ikke fått bidratt nevneverdig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer